Ingrediente:
cativa catei de usturoi curatati si taiati - mie imi place sa pun mai multi, cam 5-6
un pahar de vin alb
un patratel de unt
verdeturi italiene - dupa gust (eu iau din cele care au si sare grunjuroasa in ele)
boia de ardei dulce
cilli iute macinat - dupa gust
Pentru salata
(se amesteca toate ingredientele)
(se amesteca toate ingredientele)
o salata verde - se rupe, nu se taie
o ceapa rosie - se taie pestisori
ulei de masline - 1 lingura
sare - dupa gust
otet balsamico - dupa gust
o ceapa rosie - se taie pestisori
ulei de masline - 1 lingura
sare - dupa gust
otet balsamico - dupa gust
Se dezgheata crevetii si se aseaza pe un servet de hartie si se acopera cu altul pentru ca trebuie sa se scurga foarte bine.
Se adauga vinul atat cat sa acopere crevetii si se lasa sa fiarba pana scade sosul la jumatate (cam 5 minute de cand a inceput sa fiarba vinul, la foc tare).
Apoi se adauga cilli iute si se mai fierbe 1 minut.
Apoi se adauga cilli iute si se mai fierbe 1 minut.
3 Comentarii - Click aici si comenteaza si tu!:
foarte tare, cu aceasta reteta m-ai dat pe spate, abia astept sa o incerc. sunt mareeeeeee fan creveti asa ca....yummy
Sa-mi spui cum ti-a iesit! :)
varmi-o, cu retetele astea grozave ale tale...ma las de cura de slabire!!!!super tare!!
Trimiteți un comentariu
Pentru intrebari, completari, critici sau aprobari, COMENTATI va rog!